DAGBOK INKA TRAIL 14. - 29. JULI 2017

 

LØRDAG 29. JULI

Uforglemmelige minner fra dagene i Jungelen. Mye lyder og varmt, veldig spennende.? Nå er vi tilbake i Lima og snart klar for hjemreise.

- Hilsen gjengen i Peru.?

 30 01

30 02

30 03

 

ONSDAG 26. JULI 

Vi er kommet frem i god behold fra Inka trail. Machu Picchu en fantastisk opplevelse. Her går det i full fart. Nå er vi på vei til Amazonas-jungelen. Her blir vi uten dekning i 3 dager. Hilsen gjengen i Peru.

IMG 1952
IMG 1952
 
MANDAG 24. JULI

Gjengen er no på sjølvaste Inka Trail turen. Dei starta på lørdag, og det er litt dårlig med dekning der, så det kan ta nokon dagar før neste oppdatering kjem.

-Knut-

 
FREDAG 21. JULI

I dag har vi hatt sightseeing i vakre Cusco i nydelig solskinn.Vi har besøkt de imponerende ruinene Sacsayhuamán, beundret utsikten over Cusco ovenfra og fått omvisning i Koricancha (soltempelet). Imorgen starter selve Inkatrail. Alle er spente å gleder seg. Hilsen Perugjengen

IMG 1554
 
ONSDAG 19. JULI

I dag har vi vært på Titicacasjøen og hilst på Uros folket. De bor på flytende sivøyer. Vi begynner å merke høyden men er ved godt mot. I morgen reiser vi over Altiplano til Inkaenes hovedstad Cusco. Hilsen gjengen i Peru.

IMG 1456

 

TIRSDAG 18. JULI 


(3845 moh) Vi har det bra og har startet aklimatisering til turen på Inkatrail. Dere har sikkert lest om jordskjelvet i Peru, det er ikke i området hvor vi er.

Fin utsikt over Utsikt over Puno og Titicacasjøen.

Hilsen gjengen i Peru.

  

MANDAG 17. JULI

17 01

 

SØNDAG 16. JULI

I dag har vi hatt en fin dag ved bassenget. Fotballkamp mellom Norge-Peru, resultat 3-2. Damene vrikket på baken på Zumbatimen ved bassenget. Ettermiddagen ble tilbragt i ørkenen i vill fart med boogiebiler. Dristig kjøring i sanddynene. Jo mer vi hylte jo fortere gikk det. Avsluttet dagen med en vakker solnedgang i ørkenen. I morgen gleder vi oss til båttur til Ballestasøyene. En god gjeng som koser oss sammen. Vi gratulerer Eli med dagen.

- Hilsen Perugjengen

16 07

16 08 

16 08

 

Dei første dagane av turen er det sand og sol som står i fokus. Nazca og Ica-området er kjent for dei enorme sanddynene - nokre av dei største i verda. Og for at det aldri regnar der. Litt av ein overgang frå norsk sommar...

- Jarle

16 02

16 02

 
LØRDAG 15. JULI

Alle vel framme! I dag starta dei med sightseeing i Lima. Fekk eit bilete frå Tito av gjengen:

15 01

 

ONSDAG 12. JULI

Turane til Peru og Inka Trail blir berre meir og meir populære. På denne turen får dei oppleva mykje av det som gjer Sør-Amerika så fantastisk - blant anna Inka Trail, Machu Picchu, Amazonas-jungelen og Titicaca-sjøen. Men dei skal også besøka Ballestas-øyene - Peru sitt svar på Gallapagos-øyene, Ica-ørkenen - som har blant verdas største sanddyner, og dei som ønsker det skal fly over dei mystiske Nazca-linjene.

Finn-Ole, Helge, Unni, Frank, Silje, Christine, Anne, Atle, Lise, Sven Haavard, Ann Kristin, Audun, May Britt, Finn Helge, Hans Fredrik, Stian, Eli Anne, Kjersti og Bjørg driv no og pakkar dei siste tinga ned i bagane og ryggsekkane sine - klar for den lange flyturen til Peru på fredag. Tito skal som vanleg leda dei med stø hånd gjennom heile turen.

På denne sida kan du følga med kva som skjer på turen. Deltakarane sender meg oppdateringar og forhåpentlegvis bilete undervegs på turen.

Les alt om dagsprogrammet og andre detaljar om turen her.

Legg gjerne igjen ei helsing til deltakarane i gjesteboka.

 

Bilete frå ein tidlegare tur (Foto: Jarle Trå)

inkatrail 16